Nye døre og vinduer

Har jeres døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved jeres nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle i overveje at investere i nye døre og nye vinduer til jeres bolig.
 
 
Hos Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC er vi eksperter i renovering og udskiftning af døre og vinduer til alle former for bygninger.
 
Det er en investering at få renoveret sine døre og vinduer. Derfor er det vigtigt at vælge døre og vinduer der passer til husets overordnede stil, men samtidig skal både nye døre og nye vinduer også falde inden for de nye krav til energi besparelser. Der er masser af penge at spare at hente på energi besparelser ved udskiftning af både døre og vinduer.
 
Vores døre og vinduer er af allerhøjeste kvalitet og opfylder alle krav til de nye energibesparelser. Nye døre og nye vinduer bliver altid monteret af en professionel tømrer for at sikre den højeste kvalitet af monteringen / renoveringen.
 
Skal du have udskiftet døre eller vinduer, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi kan bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Det er også muligt at få udskiftet nedbrudt træ. 

Vi tager med stor respekt hensyn til det arkitektoniske samt etiske i forbindelse med valg af døre og vinduer.

Vi mener at vinduer og døre er en tillidssag og det er her vi stiller os til rådighed med vores store kompetence.

Vi klarer alt fra opmåling og til den sidste liste er færdig.

Vores faguddannede tømrer deltager løbende i diverse kurser, så de er fuldt ud opdateret, hvad produkter og montering angår.

Du kan enten købe vinduer her på claus@clc-fyn.dk eller købe og få monteret med Byg Garanti.

Uanset hvor stor eller lille din opgave måtte være er Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC den rette tømrer til opgaven.

Kontakt os for et godt tilbud HER


Byg og Garanti

CLC
Tømrer & Glarmesterfirmaet
Skyttevej 60
5700 Svendborg
Tlf. 6221 4079
Mobil. 2330 1079
Email: claus@clc-fyn.dk
XLweb